Wijnen

Drinks

WIJNKAART EL QATARIJNE

In onze beleving is wijn een product dat hoort te boeien. Met passie, smaak en aandacht voor iedereen die er mee te maken krijgt.

De juiste wijn op het juiste moment; dat is waar wij dagelijks met veel liefde mee bezig zijn. Wij beperken ons niet tot de gangbare namen, over de hele aarde worden immers de meeste uiteenlopende wijnstijlen geproduceerd.

In het bijzonder leggen wij de nadruk op wijnlanden uit de échte ‘Oude Wereld’ zoals Libanon, Georgië, Azerbeidzjan, Turkije. Vanuit deze hoek van de wereld is de wijnstok 8000 jaar geleden aan zijn zegetocht begonnen, om de mensheid nooit meer met rust te laten.

Op deze pagina vindt u een greep uit onze wijnkaart (met meer dan 60 wijnen per fles), aangezien deze regelmatig van samenstelling wisselt. Schroom niet om advies te vragen aan onze sommelier. We zijn u graag van dienst.

Over onze wijnarrangementen:

Het is mogelijk om bij uw menu gebruik te maken van één van onze wijnarrangementen. Wij selecteren bij ieder gerecht altijd een wijn, waarvan de smaken in lijn liggen met die op uw bord. Zo kunt u optimaal genieten van wijn en spijs. Indien gewenst geven we u graag toelichting over onze wijnkeuzes.

3-gangen: € 24,50 | proefarrangement* € 15,-

4-gangen: € 32,50 | proefarrangement € 20,-

5-gangen: € 40,- | proefarrangement € 24,50

6-gangen: € 47,50 | proefarrangement € 28,50

7-gangen:  € 55,- | proefarrangement € 32,50

*halve glazen