Over ons

El Qatarijne

About us

EAST MEETS WEST

Welkom bij restaurant EL QATARIJNE. Een restaurant waar culinaire traditie en innovatie op mediterrane wijze samensmelten.

Zodra u binnentreedt, ervaart u de mediterrane gastvrijheid en onze vreugde dat wij u mogen ontvangen als gast. U voelt de invloed van warme tinten zoals boomschors en walnoothout. De warmte die we uiteindelijk willen bieden met onze kookkunst, gastvrijheid en service met de inspiratie uit het Oosten gepresenteerd in het Westen.

Bovendien heeft EL QATARIJNE een open keuken, zodat u en uw gasten mee kunnen genieten terwijl de Chefs hun kunsten vertonen.

 

ayt3

Utrecht

We are located in

Utrecht

Restaurant EL QATARIJNE bevindt zich aan de monumentale Mariaplaats in het aloude centrum van Utrecht.

De Utrechtse binnenstad kan worden omschreven als een plek waar de middeleeuwen u tegemoet treden met zijn compacte en nostalgische stadsdelen, eeuwenoude panden en privé binnenterreinen.

Perfect gelegen ten opzichte van Hoog Catharijne (300 meter) biedt onze locatie meerdere mogelijkheden om voor of na uw verblijf in ons restaurant te genieten van de omgeving.

  • Rondleidingen te voet, per fiets of per kano langs de historische grachten.
  • Bezichtiging van de Domtoren en historische binnenstad.
  • Bezichtiging van de werfkelders aan de Oude Gracht anno 1150.
  • Voor al deze evenementen behoort een stadsgids tot de mogelijkheden.

Wij voelen ons dan ook zeer vereerd u te mogen verwelkomen in een stad alwaar historische verbonden en overeenkomsten zijn ondertekend. Een stad die het kloppend hart van Nederland is geworden dankzij het unieke knooppunt dat de Nederlandse Spoorwegen in Utrecht heeft ontwikkeld.