Reserveren

Maak hier uw

Resevering

EAST MEETS WEST

Telefonisch Reserveren

Wilt u reserveren of heeft u vragen over onze arrangementen. Om te reserveren, kunt u ons bellen op 030 231 8485 tussen 12:00-23:00 van maandag tot en met zondag.

Gezelschappen

U kunt met uw gezelschap bij restaurant EL QATARIJNE kiezen voor een ongedwongen sfeer, een exclusieve omgeving of een besloten gelegenheid. De Chef Baris Budak stellen met hun equipe een uitgebalanceerd top menu samen.

De menu’s worden speciaal aan uw wensen en smaak aangepast.

ReserveringsformulierGezelschappen

V i p

Chefs Table

U kunt in een ongedwongen sfeer, samen met uw familie, vrienden of zakenrelaties, dineren aan onze Chefs table. Met de Chefs table en onze open keuken willen we u verrassen, amuseren, uw zintuigen prikkelen en onze mediterrane gastvrijheid tonen.

€ 135,- per persoon all-in (inclusief aperitief, mezze, 5-gangenmenu, wijnen, koffie en friandises).

Plaats voor 4 tot 6 personen

chefstable

 

keukenlounge

Private

Kitchen Tree Table

El Qatarijne is ook ontmoeten. (spatie ontbreekt) Doordeweeks of uitgebreid in het weekend kunt u puur genieten van een glas wijn met een mezze of keuze maken naar wens uit een van onze menu(apostrof ontbreekt)s. In deze centrale private ruimte kunt u ongestoord genieten van het diner.

Plaats voor 3 tot 6 personen

Private

Q Bar

Q Bar Er is ook een mogelijkheid om de dag ontspannen af te sluiten in de sfeervolle Q Bar van EL QATARIJNE. Op de fust hebben wij Kornuit pilsener van Grolsch weg: bier.

Plaats voor 1 tot 4 personen

qbar

domroom

Private

Dom Room

Dom room Voor wie behoefte heeft aan wat meer privacy, beschikt EL QATARIJNE over twee private dining rooms op de eerste verdieping.

Plaats voor 10 tot 25 personen

Room

Maria’s Place

Maria’s place Voor wie behoefte heeft aan wat meer privacy, beschikt EL QATARIJNE over twee private dining rooms op de eerste verdieping.

Plaats voor 10 tot 35 personen

mariasplace